Recept

Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11603

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Kapusta růžičková
3 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 841kJ
3% Sacharidy 9 g
20% Tuky 15 g
11% Sodík 211 mg
13% Bílkoviny 7 g

Růžičková kapusta se smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté kapustičky vložíme do vařícího vývaru a dusíme doměkka.

2

Kyselou smetanu promícháme s citronovou šťávou, pepřem, solí, paprikou a majonézou. Omáčku ohříváme na mírném ohni za stálého míchání, ale nevaříme.

3

Měkkou kapustu ocedíme, urovnáme na talířky, přelijeme omáčkou a podáváme jako přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept