Jednoduchý recept

Hrách s kysaným zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 1161

Ingredience

1000 g Hrách loupaný
200 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
2 l Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 277kJ
18% Sacharidy 65 g
28% Tuky 21 g
40% Sodík 793 mg
42% Bílkoviny 24 g

Hrách s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Hrách přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce bobtnat. Potom hrách uvaříme doměkka.

2

Uvařený hrách scedíme, mírně osolíme a promastíme polovinou dávky sádla.

3

Při podávání omastíme hrách zbylým sádlem a na talíř přidáme vymačkané zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept