Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11610

Ingredience

800 g Kedlubna
3 polévková lžíce Mléko polotučné
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej stolní
2 ks Pepř černý celý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 676kJ
9% Sacharidy 32 g
5% Tuky 4 g
20% Sodík 410 mg
9% Bílkoviny 5 g

Smažené kedlubny postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny uvaříme téměř doměkka v osolené vodě s 2 kuličkami pepře.

2

Okapané a částečně vychladlé kedlubny nakrájíme na plátky silné asi 6 mm. Obalíme je v mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a solí a ve strouhance. Smažíme na rozehřátém oleji po obou stranách dorůžova.

3

Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept