Recept

Vařené kedlubny s máslem a strouhankou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11611
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
800 g Kedlubna
50 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 730kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 11 g
20% Sodík 401 mg
5% Bílkoviny 3 g

Vařené kedlubny s máslem a strouhankou postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na silnější plátky a v malém množství vařící osolené a mírně oslazené vody je uvaříme doměkka.

2

Uvařené kedlubny scedíme a na talířích posypeme strouhankou osmaženou v části másla. Nakonec je přelijeme zbylým rozehřátým máslem.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept