Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11612
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Kedlubna
30 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 550kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 6 g
15% Sodík 304 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kedlubny nakyselo postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na menší kostky, vložíme do malého množství vařící osolené vody a dusíme téměř doměkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou a vývarem z kedluben, rozšleháme a povaříme. Po chvíli přidáme kedlubny, ocet, cukr, pepř a sůl. Vše ještě krátce podusíme.

3

Podáváme k vařenému masu s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept