Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11615

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Jablka
50 g Křen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 480kJ
7% Sacharidy 24 g
3% Tuky 2 g
14% Sodík 284 mg
5% Bílkoviny 3 g

Jablkový křen postup přípravy receptu:

1

Jemně nastrouhaný křen spaříme vařícím vývarem a necháme vychladnout.

2

Jablka oloupeme, jemně nastrouháme a přimícháme ke křenu spolu s cukrem, octem a solí.

3

Jablkový křen necháme chvíli proležet. Podáváme jako přílohu k masu a uzeninám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept