Jednoduchý recept

Hrachová kaše se smaženou cibulkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1162
Kategorie: Kaše

Ingredience

20 g Česnek
200 g Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
750 g Hrách loupaný
1 g Majoránka
1 g Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 216kJ
14% Sacharidy 49 g
3% Tuky 2 g
42% Sodík 834 mg
32% Bílkoviny 18 g
Hrachová kaše se smaženou cibulkou

Hrachová kaše se smaženou cibulkou postup přípravy receptu:

1

Hrách přebereme, několikrát propláchneme tekoucí vodou, zalijeme studenou vodou a přes noc necháme bobtnat v chladničce.

2

Potom hrách uvaříme doměkka.

3

Uvařený hrách najemno umeleme nebo prolisujeme, okořeníme majoránkou, pepřem, česnekem rozetřeným se solí, rozředíme horkým vývarem a podle potřeby přisolíme. Za stálého míchání krátce povaříme.

4

Hrachovou kaši podáváme omaštěnou s jemně nakrájenou cibulkou osmaženou na sádle dozlatova.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept