Jednoduchý recept

Vejce natvrdo v gulášové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11631

Ingredience

1 šálek Omáčka hnědá univerzální (UHO)
8 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
0% Sacharidy 1 g
15% Tuky 12 g
9% Sodík 172 mg
26% Bílkoviny 15 g

Vejce natvrdo v gulášové omáčce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo.

2

Zbytek gulášové omáčky prohřejeme spolu s vejci rozkrájenými na půlky.

3

Pokud nemáme zbytek omáčky, uděláme gulášovou omáčku z čistého mletého zadního hovězího masa.

Poznámka

Podáváme s chlebem nebo s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept