Recept

Vejce v kelímcích se šunkou a Parmezánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11639

Ingredience

4 kávová lžička Hrášek
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
100 g Šunka drůbeží
100 g Sýr Parmezán
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 912kJ
1% Sacharidy 2 g
18% Tuky 13 g
27% Sodík 540 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vejce v kelímcích se šunkou a Parmezánem postup přípravy receptu:

1

Kelímky vymastíme ztuhlým máslem.

2

Na dno dáme lžičku čerstvé smetany, osolíme, přilijeme jedno rozšlehané vejce, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, smíchanou s drobným hráškem.

3

Navrch dáme nastrouhaný sýr, zakapeme máslem a zapečeme v troubě ve vodní lázni.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept