Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1164

Ingredience

100 g Cibule
700 g Fazole bílé
150 ml Hovězí vývar základní
30 ml Ocet kvasný lihový
1 g Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 567kJ
12% Sacharidy 43 g
21% Tuky 16 g
42% Sodík 834 mg
30% Bílkoviny 17 g

Fazole na kyselo postup přípravy receptu:

1

Fazole přebereme, několikrát propláchneme, zalijeme studenou vodou a necháme přes noc v chladničce nabobtnat.

2

Potom fazole zvolna vaříme doměkka.

3

Cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na sádle dorůžova. Zamícháme ji do fazolí, mírně osolíme, opepříme, zastříkneme vývarem a mírně okyselíme.

4

Nakonec vše krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept