Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11641

Ingredience

600 g Květák
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 46 kcal
Kilojoule 192kJ
2% Sacharidy 8 g
1% Tuky 1 g
12% Sodík 249 mg
5% Bílkoviny 3 g

Květák na česneku postup přípravy receptu:

1

Očištěný květák rozebereme na růžičky, omyjeme, košťál rozkrojíme na čtvrtky. Vše vložíme do vařící osolené vody, uvaříme téměř do měkka.

2

Poté květák nakrájíme na malé kousky. Na rozehřátém oleji osmažíme utřený česnek, přidáme květák a dusíme na mírném ohni do měkka. Nakonec hotový květák opepříme.

3

Podáváme jako přílohu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept