Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11647
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

600 g Mangold
20 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 613kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 13 g
26% Sodík 523 mg
6% Bílkoviny 3 g

Mangold se smetanou postup přípravy receptu:

1

Očištěné řapíky mangoldu nakrájíme na delší kousky, vložíme je do osolené vařící vody a uvaříme do měkka.

2

Po okapání mangold upravíme na talířky, přelijeme rozehřátým máslem, ozdobíme ušlehanou smetanou a petrželkou.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept