Recept

Mrkev a růžičková kapusta na smetaně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11661

Ingredience

200 g Kapusta hlávková
500 g Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 778kJ
4% Sacharidy 15 g
16% Tuky 12 g
11% Sodík 215 mg
7% Bílkoviny 4 g

Mrkev a růžičková kapusta na smetaně postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev uvaříme do měkka v osolené vodě, vyjmeme a nakrájíme na kostičky.

2

Očištěnou kapustu vložíme do malého množství vařící vody a dusíme do měkka. Ocedíme a necháme okapat.

3

Měkkou mrkev i kapustičky osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme smetanou, osolíme, opepříme a ještě krátce podusíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept