Recept

Mrkev s hráškem po indicku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11664

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Hrášek
6 polévková lžíce Kečup
400 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 193 kcal
Kilojoule 810kJ
7% Sacharidy 26 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 203 mg
10% Bílkoviny 6 g

Mrkev s hráškem po indicku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev vložíme na rozehřáté máslo, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme do měkka. Ke konci dušení by měla být všechna tekutina odpařená.

2

Hrášek vsypeme do malého množství vařící osolené vody, podusíme do měkka.

3

Do dušené mrkve přidáme okapaný podušený hrášek, kečup, citronovou šťávu a cukr. Vše jen prohřejeme a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept