Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11686

Ingredience

50 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
300 g Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 301kJ
5% Sacharidy 19 g
27% Tuky 21 g
50% Sodík 996 mg
30% Bílkoviny 17 g

Papriková polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky nakrájíme na proužky, spařená a oloupaná rajčata nakrájíme na plátky. Zeleninu potom dusíme v troše vývaru.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji prochladlým vývarem, rozšleháme a povaříme. Po chvíli přidáme dušenou zeleninu, pepř, sůl a vše povaříme.

3

Nakonec vmícháme do polévky rozšlehané vejce.

4

Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem a nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept