Recept

Paprikové lusky plněné sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11692
Kategorie: Zelenina

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 dl Mléko polotučné
4 ks Paprikové lusky čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 45%
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 615kJ
2% Sacharidy 7 g
41% Tuky 31 g
33% Sodík 661 mg
38% Bílkoviny 21 g

Paprikové lusky plněné sýrem postup přípravy receptu:

1

Z omytých paprik odkrojíme vršky a odstraníme semena.

2

Nastrouhaný sýr promícháme s 30 g másla a 3 vejci. Směsí naplníme připravené papriky, urovnáme je na máslem vymazaný pekáček a pokapeme zbylým máslem.

3

Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě. Při dopékání papriky zalijeme mlékem rozšlehaným s vejcem a solí.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept