Papriky plněné šlehanou nivou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Papriky plněné šlehanou nivou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 11698 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
50 g | Máslo čerstvé |
2 ks | Paprikové lusky čerstvé |
1 ks | Petržel - nať |
1 ks | Rajčata |
3 polévková lžíce | Smetana 12% (konzumní) |
150 g | Sýr Niva (Rokfór) |
1 ks | Žervé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 45,1mg |
Draslík | 216,1mg |
Vláknina | 501,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 35,5mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 19,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprikové lusky čerstvé, Rajčata, Sýr Niva (Rokfór) mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Smetana 12% (konzumní), Žervé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Papriky plněné šlehanou nivou postup přípravy receptu:
1 | Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. |
2 | Nivu nastrouháme a ušleháme s máslem, žervé a smetanou na hladký krém. |
3 | Krémem naplníme půlky paprik, ozdobíme dílky rajčete a snítkou petrželky. |
Poznámka
Podáváme s pečivem.
Vynikající