Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11710
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 dl Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
800 g Pastinák
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
14% Sacharidy 49 g
10% Tuky 7 g
8% Sodík 153 mg
19% Bílkoviny 10 g

Smažený pastinák postup přípravy receptu:

1

Omytý pastinák uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky.

2

Připravíme těstíčko z rozšlehaných vajec, mléka, lžíce oleje, mouky, papriky a soli – těstíčko má být středně husté. Prochladlé plátky pastináku v něm namáčíme, vkládáme je do rozehřátého oleje a smažíme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept