Jednoduchý recept

Vařené čínské zelí s máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11711
Kategorie: Zelenina

Ingredience

60 g Máslo čerstvé
30 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
600 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 645kJ
2% Sacharidy 9 g
17% Tuky 13 g
9% Sodík 176 mg
4% Bílkoviny 2 g

Vařené čínské zelí s máslem postup přípravy receptu:

1

Dobře omyté zelí vložíme do vařící osolené vody a uvaříme doměkka.

2

Po okapání zelí rozdělíme na talíře a posypeme strouhankou osmaženou na části másla a polijeme je zbylým rozehřátým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept