Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11712
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná
600 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 110 kcal
Kilojoule 459kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 9 g
6% Sodík 113 mg
4% Bílkoviny 2 g

Dušené čínské zelí postup přípravy receptu:

1

Omyté listy zelí zbavíme košťálů a nakrájíme na jemné proužky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme.

2

Z másla, mouky a nadrobno nakrájené cibule připravíme světlou jíšku, vmícháme ji do zelí a dusíme doměkka.

3

Při podávání posypeme zelí nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept