Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11718
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Olej stolní
600 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Tuk
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 803kJ
6% Sacharidy 22 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 206 mg
52% Bílkoviny 29 g

Hovězí maso v pórku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme po všech stranách na polovině dávky tuku, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Během dušení přeléváme maso šťávou a podléváme vodou, přidáme také mletý zázvor.

2

Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji k masu, rozšleháme a dále dusíme.

3

K téměř měkkému masu přidáme pórek nakrájený na nudličky, osolíme a dusíme doměkka.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept