Recept

Rajčatová krémová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11728

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Máslo čerstvé
1 kg Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 092kJ
6% Sacharidy 21 g
22% Tuky 16 g
49% Sodík 984 mg
22% Bílkoviny 12 g

Rajčatová krémová polévka postup přípravy receptu:

1

Omytá, na kousky nakrájená rajčata vložíme do části vařícího vývaru a uvaříme doměkka. Měkká rajčata prolisujeme.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vlažným vývarem, rozšleháme a povaříme.

3

Po chvíli přidáme rajčata, sůl, cukr a ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept