Recept

Telecí plec na rajčatech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11732

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
40 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
400 g Rajčata
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec
250 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 265 kcal
Kilojoule 1 110kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
16% Sodík 322 mg
47% Bílkoviny 26 g

Telecí plec na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Omytou plec potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a po všech stranách opečeme na oleji.

2

Přidáme nakrájená rajčata, cibulky, rozmarýn, petrželku a sůl. Vše dusíme na mírném ohni doměkka. Během dušení maso podléváme trochou vody.

3

Měkké maso i cibulky vyjmeme a šťávu prolisujeme a podle chuti přisolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept