Recept

Vepřová kýta po vídeňsku

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 11733
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
8% Sacharidy 27 g
142% Tuky 106 g
16% Sodík 315 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová kýta po vídeňsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kousky, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a přivedeme k varu. Potom k zelenině přidáme omytou kýtu a vše dusíme doměkka na mírném ohni.

2

Omytá, na plátky nakrájená rajčata zalijeme vínem, osolíme a dusíme. Po chvíli je prolisujeme a odpaříme na hustotu kaše.

3

Měkkou kýtu nakrájíme na porce a podáváme s rajčatovou kaší a vařenými těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept