Recept

Rajčata s vejci a majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11746
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
150 g Majonéza
1 polévková lžíce Pažitka
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 507kJ
1% Sacharidy 4 g
47% Tuky 35 g
18% Sodík 364 mg
15% Bílkoviny 8 g

Rajčata s vejci a majonézou postup přípravy receptu:

1

Omytá a osušená rajčata nakrájíme kolmo na plátky, ale nedokrojíme.

2

Natvrdo uvařená vejce nakrájíme na kolečka, osolíme a vsuneme mezi plátky rajčat.

3

Rajčata urovnáme na talířky a přelijeme majonézou smíchanou s hořčicí, citronovou šťávou a solí. Nakonec posypeme jemně nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept