Recept

Rajčata plněná vaječnou pěnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11747

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Mandle
80 g Máslo čerstvé
8 ks Rajčata
0,3 ks Salát hlávkový
1 polévková lžíce Sardelová pasta
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 741kJ
4% Sacharidy 13 g
48% Tuky 36 g
9% Sodík 186 mg
26% Bílkoviny 15 g

Rajčata plněná vaječnou pěnou postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo ušleháme do pěny. Přidáme uvařená, najemno nastrouhaná vejce, sardelovou pastu, citronovou šťávu a sůl.

2

Omytá rajčata nakrojíme třemi hlubšími zářezy, ale nedokrojíme. Dílky rajčat rozevřeme, pomocí sáčku s trubičkou do nich nastříkáme vaječnou pěnu a ozdobíme praženými mandlemi. Necháme vychladit.

3

Před podáváním rajčata upravíme na listy omytého hlávkového salátu, pokapané citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept