Recept

Rajčata plněná tuňákem a vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11749
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
150 g Tuňák v oleji
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 936kJ
1% Sacharidy 4 g
22% Tuky 17 g
6% Sodík 129 mg
27% Bílkoviny 15 g

Rajčata plněná tuňákem a vejci postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata rozkrojíme příčně na poloviny a vydlabeme dužinu. Obrátíme je a necháme okapat.

2

Uvařená vejce a tuňáka z konzervy nakrájíme na kostičky, přidáme majonézu zředěnou citronovou šťávou, pepř a vše lehce promícháme.

3

Vzniklou směsí naplníme půlky rajčat a ozdobíme je snítkou petrželky.

4

Rajčata podáváme vychlazená.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept