Recept

Štěrbák pečený s citronovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (40%)
ID receptu: 11775
Kategorie: Zelenina

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
20 g Máslo čerstvé
4 ks Štěrbák zahradní
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 541kJ
5% Sacharidy 19 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 97 mg
11% Bílkoviny 6 g

Štěrbák pečený s citronovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Omytý štěrbák vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Osolíme jej, posypeme špetkou cukru a okyselíme citronovou šťávou.

2

Salát v míse pokryjeme alobalem, který jsme potřeli máslem, a upečeme doměkka. Při pečení jej občas pokropíme trochou vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept