Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11778

Ingredience

0,5 ks Bujón hovězí
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
7 dl Mléko polotučné
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Tykev
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 914kJ
5% Sacharidy 19 g
16% Tuky 12 g
20% Sodík 409 mg
19% Bílkoviny 11 g

Polévka z tykve postup přípravy receptu:

1

Omytou tykev oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Omyté rajče a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a vše dusíme doměkka.

2

Měkkou zeleninu rozmixujeme, zředíme horkým mlékem a přidáme máslo, cukr, sůl, pepř a bujón. Polévku přivedeme k varu.

3

Po chvíli polévku odstavíme z ohně a zjemníme žloutky, rozmíchanými se lžící mléka.

Poznámka

Podáváme se žemlovými hranolky, osmaženými na másle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept