Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 11782

Ingredience

Hašé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
150 g Vepřové maso pečené
Míchaná vejce s hašé
4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Rajčata
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 397kJ
4% Sacharidy 13 g
61% Tuky 46 g
14% Sodík 283 mg
48% Bílkoviny 27 g

Míchaná vejce s hašé postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme v rendlíku, přisypeme mouku, zpěníme a ihned zalijeme mlékem. Povaříme na řidší omáčku. Přidáme pečené nebo uvařené a na drobno nakrájené maso, nasekanou petrželovou nať, osolíme a prohřejeme.

2

Strouhanou housku navlhčíme mlékem, přidáme k ušlehaným vejcím, osolíme a na másle připravíme obdobně jako míchaná vejce.

3

Ohřejeme mísu, vejce na ni upravíme, na ně dáme vrstvu hašé, povrch posypeme sýrem a na okraj dáme dílky rajčat.

Poznámka

Podáváme s topinkami anebo můžeme pokrm dát ještě zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept