Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11784

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
2 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Tykev
1 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové maso pečené
2 l Voda pitná
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 781 kcal
Kilojoule 3 269kJ
15% Sacharidy 55 g
73% Tuky 55 g
13% Sodík 256 mg
47% Bílkoviny 27 g

Plněná tykev postup přípravy receptu:

1

Oloupané tykve podélně rozpůlíme a povaříme v osolené vodě s celým pepřem asi 5 minut.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na části másla, přidáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme a podusíme. Do směsi vmícháme drobně nakrájené pečené maso, pepř, sůl a vejce.

3

Z okapaných tykví vydlabeme dužinu, naplníme je masovou směsí a urovnáme je do zapékací mísy, vymazané máslem.

4

Pečeme v silně vyhřáté troubě pod pokličkou 10 minut, dopékáme bez pokličky.

Poznámka

Podáváme s kečupem a slaným pečivem. Můžeme použít i čerstvé hříbky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept