Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11795
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

30 g Cukr krupice
2 ks Feferony
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprika sterilovaná
1 kávová lžička Sůl
500 g Tykev
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 76 kcal
Kilojoule 319kJ
4% Sacharidy 16 g
2% Tuky 1 g
70% Sodík 1 g
4% Bílkoviny 2 g

Ostrý salát z tykve postup přípravy receptu:

1

Oloupanou tykev nakrájíme na tenké plátky, osolíme je a necháme chvíli odležet. Potom je osušíme utěrkou.

2

Jemně nakrájené feferonky osmahneme na rozehřátém oleji, vyjmeme je a na oleji osmahneme tykev. Necháme ji v míse vychladnout.

3

Nakládanou papriku nakrájíme na proužky a promícháme s tykví. Vše zalijeme zálivkou připravenou z vody, octa, cukru a soli.

Poznámka

Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept