Jednoduchý recept

Skopové maso v zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11799
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
40 g Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
2 ks Rajčata
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
150 ml Voda pitná
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
4% Sacharidy 14 g
52% Tuky 39 g
11% Sodík 221 mg
27% Bílkoviny 15 g

Skopové maso v zelí postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme odblaněné, na kostky nakrájené maso a osmažíme. Odstavíme z ohně, vmícháme mletou papriku, sůl, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.

2

Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky a zelí. Vše dodusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept