Jednoduchý recept

Salát z kysaného zelí s okurkou a jablkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11818
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Jablka
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Olej salátový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 377kJ
5% Sacharidy 18 g
3% Tuky 2 g
57% Sodík 1 g
3% Bílkoviny 2 g

Salát z kysaného zelí s okurkou a jablkem postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí překrájíme, očištěnou mrkev nastrouháme na jemné nudličky, okurku a cibuli nakrájíme na malé kousky.

2

Připravenou zeleninu smícháme s cukrem, octem, olejem, solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept