Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11820
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Lilek
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 482kJ
4% Sacharidy 13 g
12% Tuky 9 g
5% Sodík 104 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kaviár z lilků postup přípravy receptu:

1

Omyté lilky posypeme částí soli a necháme 20 minut "vypotit". Poté je otřeme papírovou utěrkou, opečeme je v troubě, oloupeme a umeleme (nebo jemně nasekáme).

2

Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme připravené lilky, pepř, zbylou sůl a ocet. Dusíme, dokud se přebytečná voda nevydusí.

3

Hotový pokrm po vychladnutí upravíme na mísu, ozdobíme dílky rajčat a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept