Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11828

Ingredience

3 ks Cibule
600 g Hovězí svíčková
80 g Křen
40 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 532kJ
2% Sacharidy 9 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 192 mg
61% Bílkoviny 34 g

Vesnický biftek postup přípravy receptu:

1

Z odblaněné a omyté svíčkové nakrájíme 4 stejné plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji v pánvi. Poté je vyjmeme a v oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka. Cibuli vyjmeme a do výpeku přidáme máslo.

2

Bifteky přendáme na nahřátou mísu, pokryjeme je cibulí a přelijeme vypečenou šťávou s máslem. Každou porci ozdobíme nastrouhaným křenem a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept