Jednoduchý recept

Vepřové žebírko s vinnými hrozny

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11829

Ingredience

300 g Hroznové víno
40 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Skořice mletá
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 598 kcal
Kilojoule 2 502kJ
4% Sacharidy 14 g
66% Tuky 49 g
9% Sodík 179 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřové žebírko s vinnými hrozny postup přípravy receptu:

1

Z omyté vepřové pečeně nakrájíme 4 žebírka, naklepeme je, osolíme a okořeníme skořicí a pepřem. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.

2

Opečená žebírka dáme na nahřátou mísu, přelijeme vypečenou šťávou a obložíme hrozny, prohřátými na másle.

3

Podáváme s rýží, okořeněnou šafránem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept