Jednoduchý recept

Skopová žebírka Ararat

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11830
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
3 ks Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
900 g Skopový hřbet
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 121 kcal
Kilojoule 505kJ
4% Sacharidy 14 g
9% Tuky 7 g
10% Sodík 205 mg
4% Bílkoviny 2 g

Skopová žebírka Ararat postup přípravy receptu:

1

Z omytého skopového hřbetu nakrájíme 4 žebírka, osolíme je a opepříme. Maso opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji a přendáme na nahřátou mísu.

2

Do pánve s olejem po opékání přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na čtvrtky nakrájená rajčata. Vše krátce podusíme.

3

Směsí přelijeme žebírka a posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept