Recept

Podžárka z vepřového masa s jablky

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11831

Ingredience

3 ks Cibule
250 g Jablka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
6 dl Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 101kJ
5% Sacharidy 18 g
44% Tuky 33 g
35% Sodík 710 mg
62% Bílkoviny 35 g

Podžárka z vepřového masa s jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté a tuku zbavené maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a zprudka opečeme na sádle.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli, necháme vysmahnout a zaprášíme moukou. Přidáme oloupaná, na hranolky nakrájená jablka, zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s opékanými bramborami nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept