Jednoduchý recept

Plov ze skopového masa

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11832
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
300 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 ks Rajčata
400 g Rýže loupaná
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
500 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
8 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 840 kcal
Kilojoule 3 515kJ
27% Sacharidy 97 g
281% Tuky 211 g
11% Sodík 215 mg
38% Bílkoviny 22 g

Plov ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostičky a orestujeme na sádle. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli a vše společně osmahneme. Dále přidáme rajčatový protlak, přilijeme vodu, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec vložíme propláchnutou rýži a na mírném ohni necháme zhoustnout.

2

Potom kastrol přikryjeme pokličkou a dodusíme v mírně vyhřáté troubě.

3

Podáváme sypané nakrájenou jarní cibulkou a obložené dílky rajčat.

Poznámka

Můžeme použít i vepřové maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept