Jednoduchý recept

Požárské karbanátky

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11833
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 ks Kuře
80 g Máslo čerstvé
1 dl Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
1 dl Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vaječný žloutek slepičí
100 g Veka tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,237 kcal
Kilojoule 5 176kJ
5% Sacharidy 18 g
119% Tuky 89 g
17% Sodík 343 mg
153% Bílkoviny 86 g

Požárské karbanátky postup přípravy receptu:

1

Veku namočíme do vlažného mléka. Omyté kuře vykostíme a spolu s vymačkanou vekou umeleme. Přidáme sůl, žloutky, smetanu a špetku muškátového oříšku. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi tvarujeme menší ploché karbanátky. Pečeme je po obou stranách na másle a po upečení je přendáme na nahřátou mísu.

3

Hotový pokrm obložíme hráškem podušeným na smetaně a posypeme nasekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept