Jednoduchý recept

Slepice po arménsku

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 11835
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Cibule
500 g Ječné kroupy
150 g Máslo čerstvé
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Skořice mletá
2,5 kg Slepice
1 kávová lžička Sůl
3,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 999kJ
9% Sacharidy 31 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 177 mg
76% Bílkoviny 43 g

Slepice po arménsku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou slepici uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a vykostíme.

2

Do vývaru přidáme předem namočené kroupy, nadrobno nakrájené slepičí maso, osolíme a opepříme. Vše promícháme a dusíme pod poklicí v troubě 20 - 30 minut.

3

K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji usmaženou, jemně nakrájenou cibuli.

Poznámka

Pokrm můžeme připravit také z krocana.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept