Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1184

Ingredience

100 g Cibule
20 ml Likér anýzový
1 ks Okurka salátová
3,5 polévková lžíce Olej sezamový
2,5 polévková lžíce Omáčka sójová
600 g Platýz - filety
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 balení Směs 8 bylinek - mražená
200 g Sýr sójový - Tofu
1 l Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 359kJ
3% Sacharidy 12 g
16% Tuky 12 g
46% Sodík 921 mg
69% Bílkoviny 39 g

Rybí polévka s tofu postup přípravy receptu:

1

Plátky platýse omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostičky. Oloupanou okurku podélně rozpůlíme, odstraníme semena a nakrájíme na trojhránky.

2

Ve woku rozpálíme olej a rybu i okurku na 2-3min orestujeme. Přimícháme bylinkovou směs, nakrájený česnek a cibuli. Přilijeme rybí vývar a poté do polévky přidáme sardelovou pastu. Mícháme dokud se pasta nerozpustí. Dochutíme sójovou omáčkou a anýzovkou. Na mírném ohni zvolna vaříme cca 10min.

3

Tofu nakrájíme na kostičky a zhruba 3minuty před dokončením je přidáme do polévky. Polévku rozdělíme do šálků a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept