Játrová náplň do pirožků - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Játrová náplň do pirožků
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 11840 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Cibule |
500 g | Játra vepřová |
1 polévková lžíce | Kopr čerstvý |
40 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 23g |
---|---|
Cholesterol | 2g |
Draslík | 2g |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 109g |
Vitamín B6 | 3,7mg |
Vitamín B12 | 0,1mg |
Vitamín C | 139,0mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 163,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Játra vepřová, Kopr čerstvý, Sůl, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Játrová náplň do pirožků postup přípravy receptu:
1 | Játra omyjeme v teplé vodě a dáme vařit. Uvařená játra nakrájíme na kousky a umeleme. |
2 | Na pánvi na rozehřátém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme játra a dobře promícháme. Osolíme, opepříme, přidáme vejce, nasekaný kopr, rychle zamícháme a odstavíme z ohně. |