Jednoduchý recept

Rybí náplň do pirožků

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11841

Ingredience

2 ks Cibule
300 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 53 kcal
Kilojoule 224kJ
1% Sacharidy 2 g
2% Tuky 2 g
2% Sodík 50 mg
12% Bílkoviny 7 g

Rybí náplň do pirožků postup přípravy receptu:

1

Porce filé omyjeme ve studené vodě a případně vykostíme. Nakrájíme je na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na rozpálené lžíci oleje.

2

Přidáme jemně nakrájenou, na zbylém oleji osmahnutou cibuli, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept