Recept

Rajčatová omáčka k rybám

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 11843
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel kořen
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 130 kcal
Kilojoule 543kJ
3% Sacharidy 12 g
124% Tuky 93 g
26% Sodík 516 mg
8% Bílkoviny 5 g
Rajčatová omáčka k rybám

Rajčatová omáčka k rybám postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev, petržel a cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme v kastrole na oleji. Zaprášíme moukou, zamícháme, přidáme rajčatový protlak a zalijeme rybím vývarem. Zmírníme plamen, chvíli povaříme a odstavíme.

2

Nakonec do omáčky přimícháme kousek másla a po jeho rozpuštění omáčku prolisujeme a dosolíme.

Poznámka

Podáváme k vařeným a dušeným rybám.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept