Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11844

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno červené
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 483kJ
2% Sacharidy 7 g
88% Tuky 66 g
19% Sodík 371 mg
8% Bílkoviny 4 g

Červená omáčka postup přípravy receptu:

1

Z mouky a 1 lžíce másla připravíme světlou jíšku. Přidáme rajčatový protlak a zalijeme vývarem.

2

Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli a očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a petržel, přidáme do omáčky a na mírném ohni povaříme 20 - 30 minut.

3

Nakonec omáčku osolíme, zalijeme vínem a prolisujeme.

Poznámka

Podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept