Jednoduchý recept

Pěna z jablek

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11850

Ingredience

250 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
1,5 kg Jablka
0,5 l Voda pitná
40 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 026kJ
17% Sacharidy 60 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 14 mg
8% Bílkoviny 5 g

Pěna z jablek postup přípravy receptu:

1

Želatinu namočíme ve vodě, poté ji vyndáme, vodou zalijeme jablka, která jsme oloupali, zbavili jádřinců a nakrájeli na čtvrtky, a uvaříme je doměkka.

2

Šťávu z jablek scedíme do kastrolu, přidáme cukr a želatinu. Přivedeme k varu, odstavíme z ohně a necháme prochladnout.

3

Uvařená jablka prolisujeme sítem, přidáme vychladlou šťávu a vyšleháme do pěny.

4

Pěnu rozdělíme do sklenek a necháme v chladu ztuhnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept