Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11862
Kategorie: Přílohy

Ingredience

0,3 kávová lžička Anýz mletý
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Hřebíček mletý
0,3 kávová lžička Kardamom
1 kávová lžička Kmín drcený
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
292 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Skořice mletá
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 380kJ
12% Sacharidy 45 g
19% Tuky 14 g
18% Sodík 363 mg
12% Bílkoviny 7 g

Kořeněná rýže postup přípravy receptu:

1

Rýži důkladně propláchneme a necháme ji okapat.

2

Na dvou lžících másla pražíme rýži, až zesklovatí. Zalijeme vývarem, osolíme a dusíme.

3

Na zbylém másle usmažíme jemně nakrájenou cibuli a spolu s anýzem, hřebíčkem, kardamomem, kmínem a skořicí ji vmícháme do rýže. Dodusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept