Jednoduchý recept

Omeleta knedlíková

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11866

Ingredience

2 krajíc Knedlík kynutý
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 247 kcal
Kilojoule 1 035kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
20% Sodík 397 mg
27% Bílkoviny 15 g

Omeleta knedlíková postup přípravy receptu:

1

Knedlík nakrájíme na tenké plátky a opečeme na polovině množství másla.

2

Vejce rozmícháme v hrnku, nastavíme 2 lžícemi vody a osolíme.

3

K opečeným knedlíkům přidáme druhou polovinu másla a rozpálíme jej. Na knedlíky nalijeme rozmíchaná vejce tak, aby se spojila v omeletu.

4

Opečeme je z jedné strany, obrátíme, dopečeme a přehneme.

5

Hotovou omeletu posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept